BOS & DUIN 32

Sfeervolle vakantiewoning
Oostkapelle Walcheren

Alle rechten voorbehouden

Alle rechten voorbehouden betekent dat je toestemming moet vragen aan de rechthebbende voordat je het werk mag gebruiken. In de meeste gevallen mag je zulke afbeeldingen niet op je eigen website gebruiken, op social media plaatsen of in een publicatie gebruiken, tenzij je daar expliciete toestemming voor hebt gekregen van de rechthebbende.

Wij proberen om u op deze website volledige en juiste informatie te geven. Natuurlijk kan het gebeuren dat er iets niet correct in staat of dat de informatie verouderd is. Wilt u ons dit dan laten weten?
Dit kan door een mail te sturen naar bosenduin32@gmail.com
Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de op deze website aangeboden informatie.
De foto’s en logo’s op deze website mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. Wilt u een foto of ons logo gebruiken, neem dan contact op met bosenduin32@gmail.com. Indien deze website verwijzingen naar websites bevat die door andere worden aangeboden, geldt dat wij geen zeggenschap hebben over deze websites. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Alle afbeeldingen op onze website zijn eigen foto's of vrij toegankelijke openbare foto's, gratis stockfoto's of foto's met Creative Commons-licenties.
Kijk ook eens op Creative Commons Wanneer dit niet mogelijk is hebben wij toestemming verkregen van de rechthebbende om een afbeelding op onze website te plaatsen. Wij hebben geprobeerd om toestemming te krijgen voordat we auteursrechtelijk beschermde werken gebruiken. Als u denkt dat wij ten onrechte uw werk gebruiken, laat het dan weten via bosenduin32@gmail.com, wij zullen deze afbeeldingen of teksten dan zsm verwijderen of aanpassen.