BOS & DUIN 32

Sfeervolle vakantiewoning
Oostkapelle Walcheren

Sitemap

Home
Bos en Duin is een fraai gelegen vakantiepark in Oostkapelle, Zeeland. Ons vakantiehuis is ook geschikt voor minder validen en rolstoelgebruikers maar kan uiteraard door iedereen gebruikt worden.

Wie zijn wij?
Wij zijn familie Broeders, woonachtig in het mooie Dorpje Chaam in Noord-Brabant. Ook wel bekend van het wielercriterium ''Acht van Chaam''.

Omgeving
Op wandel/fietsafstand van onze woning vind u verscheidene supermarkten, bars en restaurants met plaatselijke gerechten. Op Walcheren zijn er elke dag leuke, originele en interessante markten en musea te bezoeken

Walcheren
Walcheren is het westelijk deel van Midden-Zeeland. Het is een landstreek en een schiereiland in het westen van de provincie Zeeland en bestaat uit de drie gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen. Walcheren wordt omsloten door de Noordzee, de Westerschelde, en het Veerse Meer.

Bezienswaardigheden
Zeeland heeft veel meer te bieden dan alleen zijn stranden. Zo zijn er door heel de provincie prachtige musea te vinden die je alles vertellen over het rijke Zeeuwse verleden en het gevecht met het water. Er zijn in Zeeland een aantal kleine pretparken, speeltuinen en overdekte zwemparadijzen.

Activiteiten
Strand, zeilen, duiken, sportvissen, wandelen, uit eten... Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de activiteiten die u kunt ondernemen aan de kust van Zeeland.Toegankelijkheid
Voor een vakantie in zeeland kunnen ook minder validen en gehandicapten bij ons uitstekend terecht. In onze vakantiewoning kunnen ook rolstoelers en mensen met verminderde mobiliteit genieten van bos en strand.

Klimaat
Het Zeeuwse klimaat is een gematigd maritiem klimaat dat onder grote invloed staat van de zee. De zomers zijn er aangenaam maar nooit echt heet, de winter zijn er zacht met een gemiddelde temperatuur die maar zelden onder het vriespunt zakt.

Thuiszorg in de regio
Ook op vakantie kunt u thuiszorg ontvangen.Heeft u korte of langere tijd verpleging, persoonlijke en/of huishoudelijke verzorging nodig? Dat is geen enkel probleem. Net als thuis kunt u ook op vakantie voor de juiste verzorging, al dan niet aangevuld met specifieke hulpmiddelen gebruikmaken van thuiszorgorganisatiesFoto's
Foto impressie van onze vakantiewoning in oostkapelle.

Prijs/kalender
Prijzen en beschikbaarheid van vakantiewoning bos en duin.

Reserveren
Reserveer hiervandaan onze vakantiewoning Bos en Duin - Vakantiepark Oostkapelle - Zeeland.

Gastenboek
Wat vonden onze gasten van Bos en Duin 32? Lees hier enkele reacties.
Heeft u op- of aanmerkingen laat dan aub een berichtje achter in ons gastenboek.

Links
Verzameling nuttige links om u voor te bereiden op een fantastisch verblijf in ons vakantiehuis in oostkapelle.

Video
Videoimpressie van Walcheren.

Privacy
Privacy-beleid.

Alle rechten voorbehouden
Alle rechten voorbehouden